September is jubileum maand

“Wat gaat de tijd toch snel” aldus Astrid Cazemier. “Zo sta je nog de eerste inschrijvingen te doen tussen de klussers voor een nieuw te openen Fitclub en zo vieren we samen een 10 jarig jubileum”

Na de start in september 2012 werd al vele malen het lesaanbod uitgebreid en ook werden de zalen vergroot. Dat de behoefte op dat moment groot was naar een nieuwe groepsleslocatie was wel duidelijk. Mensen schreven zich in zonder dat ze überhaupt iets van de club hadden gezien of ervaren. “We vertrokken dus goed uit de startblokken.” In de jaren daarna ontwikkelden we ons tot een begrip in de regio en bewogen we mee met de laatste trends op fitness- en groepslesgebied. Dankzij de gemoedelijke sfeer zijn er nog veel sporters van het eerste uur!

We vinden het belangrijk dat ieder lid zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, plezier en een optimale sportbeleving staan bij ons bovenaan. Sporten werkt wanneer je terug blijft komen, daarom werken wij elke dag samen met ons enthousiaste team aan een fijne plek waar velen graag naar toe gaan.

De maand september staat volledig in het teken van ons jubileum. Een goed gevuld programma met diverse workshops, lessen en uitdagingen staat op de planning.

 


Noteer alvast in je agenda:

Ma 5 september 19.30 uur:
Fitness & Leefstijl Workshop

Ma 5 tot zo 25 september:
Roeiwedstrijd 1000m

Ma 5 tot zo 25 september:
Test jouw gripkracht

Woe14 september 13.30 uur:
Olga Commandeur

Za 17 september 10.00 uur:
10 km wandeltocht

Ma 19 september 19.00 uur:
Spinning met Mike en Bert Solo

Wo 21 september tot di 4 oktober:
Virtual Bike in de fitness

Ma 3 oktober 19.00 uur:
Feestelijke Lancering groepslessen

Geplaatst op: 10-9-2022

#Proefles