Fit en vitaal in 30 minuten  

De EGym-Cirkel is een slimme gecombineerde opstelling van acht volautomatische toestellen. Elk toestel is gericht op een andere spiergroep.

De EGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in. Al je persoonlijke gegevens, zoals je lengte, gewicht, zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op jouw persoonlijke EGym polsband. De weerstand wordt automatisch bepaald aan de hand van jouw persoonlijke krachttest. Als je kracht door trainen toeneemt past EGym automatisch de weerstand aan. Op deze manier haal je het optimale uit je training en is cheaten dus geen optie!

Elke deelnemer traint tegelijkertijd en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touch display trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig!

 

Waarom trainen op de eGYM-cirkel?

  • Eenvoudig, snel en veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en je persoonlijke eGym polsband.
  • Effectieve training in slechts 2x 30 minuten per week.
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding.
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat.
  • Hoge vetverbranding.
  • Binnen 6 trainingen 10 tot 30% vooruitgang.

 

eGYM

eGym Premium, nog effectiever trainen

Wat is het verschil tussen de Basic en Premium?

Met EGYM basic wordt het toestel naar jou gepersonaliseerd en train je op 2 verschillende manieren namelijk regulier en negatief.

Met EGYM Premium wordt het toestel naar jou gepersonaliseerd en daarna kies je je doel, aan de hand van jouw doel, de instellingen en de gekozen intensiteit maakt hij een schema wat na elke 6 trainingen keer op keer veranderd. Zo blijf je de spieren steeds prikkelen met welk doel je ook hebt.

 

 

Fitclub team

Persoonlijke aandacht

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding, advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Groepslessen mét instructeur

De eGym Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten

Fysiotherapeut aanwezig

Professionele begeleiding

De gezelligste sportschool in de regio

#Proefles