Voel je thuis bij de Fitclub

Bij de Fitclub vinden we het belangrijk dat iedere sporter zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, plezier en een optimale sportbeleving staan bij ons bovenaan.

Vele mogelijkheden
Sporten werkt wanneer je terug blijft komen, daarom werken wij elke dag samen met ons enthousiaste team aan een fijne plek waar jij graag naar toe gaat. Met ons volledige aanbod bieden we ontzettend veel variatie en mogelijkheden.

We kennen allemaal de drukke agenda’s maar bij ons geen excuses. Want met onze unieke E-Gym cirkel doe je een volledige training in 30 minuten. Volautomatische toestellen waarop iedereen eenvoudig, effectief en veilig kan trainen. De trainingsmogelijkheden op de E-Gym zijn zeer uitgebreid en je hebt altijd inzage (via pc, tablet of mobiel) in je trainingsresultaat.

Probeer de diverse toestellen in de fitnesszalen of doe mee met de vele groepslessen zoals RPM, BodyStep, BodyCombat, BodyPump, BodyBalance en BodyCombat, Tone, Bootcamp, (Yin)Yoga..

Gezelligheid
Voor velen is de Fitclub niet alleen een plek om te sporten, maar ook een sociale community waar de Fitclub medewerkers hun passie voor bewegen en gezondheid delen.


 

SAMEN SPORTEN IS LEUKER DUS NEEM VOORAL eens IEMAND MEE!Ben je nieuwsgierig geworden?
Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismaking aan of kom langs. Je zult al snel ontdekken dat jij je er thuis zal voelen.

Onbeperkt
Bij Fitclub Rodenburg kan je onbeperkt sporten voor een vast bedrag per maand. In dit abonnement zijn Fitness, de E-Gym krachtcirkel en alle groepslessen inbegrepen tijdens alle ruim 70 openingsuren. Ook de buitentrainingen zoals WandelFit en Bootcamp zijn inclusief. Het is ook mogelijk om voor een korte periode een abonnement af te sluiten.

FYSIOTHERAPIE

Fysiotherapie richt zich op ons dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een bijzonder geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken: het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen níet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt. Lees meer

 

PERSONAL TRAINER

Heb jij meer hulp nodig bij het behalen van een doelstelling? Of vind je het fijn om 1 op 1 te trainen?
Ook dat kan bij Fitclub Rodenburg.

Onze personal trainers Ingrid en Noury maken altijd een passend programma die past bij jouw wensen, doelen en belastbaarheid. Ze zorgen voor de juiste begeleiding en motivatie tijdens de trainingen. De trainingen vinden plaats bij Fitclub Rodenburg, buiten, maar kunnen ook bij jou thuis plaatsvinden. Lees meer

Fitclub team

Persoonlijke aandacht

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding, advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Groepslessen mét instructeur

De eGym Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten

Fysiotherapeut aanwezig

Professionele begeleiding

De gezelligste sportschool in de regio

#Proefles