ZUMBA TRY-OUT

Try-out bij Fitclub Rodenburg
Van 18 november t/m 30 december 

Als de Zumba les een succes is gaan we deze vanaf januari op het rooster zetten. We raden je aan om te reserveren voor een Zumba les, want de les zit snel vol. Je kunt je aanmelden via de onderstaande link. www.supersaas.nl/schedule/Fitclub_Rodenburg/groepslessen

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel! Het doel van iedere Zumba les is om op een swingende manier zoveel mogelijk calorieën te verbranden. Tijdens een uur Zumba verbrand je ongemerkt tot maar liefst 900 calorieën! In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere Zumba les een ware interval dans party!

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met de enthousiaste en gecertificeerde groepslesinstructeur verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Elke vrijdag van 19:30 - 20:30 uur
Elke zondag van 10:00 - 11:00 uur

Doe mee met een gratis proefles 
 

Geplaatst op: 5-11-2018

#Proefles