Sporten wordt onderdeel van jouw zomer

Waarom sporten nu onderdeel van jouw zomer wordt!

Jij bent een levensgenieter die houdt van sporten. Je leeft gezond en sport regelmatig. Balans is het belangrijkste, maar in de zomer ben je vaak iets te veel levensgenieter en mis je juist de balans. Nu hoef je niet meer per se maatje 36 te hebben. En is er niets mis met een wat voller figuur, maar je voelt je vooral mentaal stukken beter als je je wat fitter voelt! Daarnaast ben je ook een beetje ijdel en wil je eigenlijk niet dat je je kleding weer een maatje groter moet kopen.

Daarom zetten we nu de knop weer om en wordt sporten een onderdeel van jouw zomer! Het is niet óf genieten óf sporten, nee het is én – én. Dus heerlijk zonder schuldgevoel genieten van die barbecue of dat borreltje op het terras én de volgende dag weer even lekker bewegen in de sportschool. Want prachtige zomeravonden, die wil je natuurlijk wel meepakken. Gelukkig kan genieten en sporten kan natuurlijk gewoon hand in hand gaan.

Wat heb je nodig? Een plan van aanpak. Plan een gesprek in met onze trainers van de Fitclub voor een Personal Fitplan. Dat werkt altijd lekker motiverend, even de doelen weer helder krijgen. En natuurlijk ook even checken hoe het überhaupt met je voortgang staat.

Daarnaast zijn de dagen lang in de zomer, dus ook de ochtenden. Ga er daarom vroeg uit om naar de sportschool te gaan. Want ’s ochtends is het tijdens de zomer prima te doen om lekker te sporten. Ook ’s avonds wat later op de avond kun je gemakkelijk nog even lekker bewegen omdat het dan ook al is afgekoeld. En we hebben airco in de sportschool!

Wij zijn ervan overtuigd dat je dat fijne gevoel weer terug krijgt. Het trotse gevoel wat je hebt als je weer hebt gesport. Daarnaast geniet je dan nog een beetje extra van dat lekkere glas witte wijn of biertje in de zomer, want die heb je dan helemaal verdiend. We moeten natuurlijk wel kunnen genieten van al die gezellige etentjes in de zomer, dat hoort er bij! Dus eerst lekker sporten en dan heerlijk barbecueën!

Wij gaan er vanuit dat wij jou gezellig zien tijdens de zomerperiode in de sportschool. En natuurlijk ga jij een paar weekjes op vakantie maar daarnaast blijven er nog genoeg dagen over om te sporten. Tot snel!

Geplaatst op: 25-4-2018

#Proefles