Sporten met korting

Sport met korting dankzij bedrijfsfitness én maak kans op fantastische prijzen!
 

De Bedrijfsfitness Startweken zijn weer losgebarsten, een gezonde zaak! Sport jij al via bedrijfsfitness bij ons? Zorg dan dat je er nu bij bent: t/m 31 oktober 2019 maak jij kans op een stedentrip of een van de andere, fantastische prijzen! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een collega tippen over jullie bedrijfsfitnessregeling. Sport jij nog niet via bedrijfsfitness bij ons, maar is jouw werkgever wel aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Schrijf je dan snel in voor een bedrijfsfitnessabonnement! Dan sport je voortaan niet alleen extra voordelig maar maak je ook nog eens kans op de prijzen!

 

Zo werkt het

Meedoen is heel eenvoudig! Meld je uiterlijk 31 oktober 2019 aan voor een bedrijfsfitnessabonnement via de bedrijfsfitnessregeling jouw werkgever. Je maakt dan automatisch kans op de prijzen die Bedrijfsfitness Nederland beschikbaar stelt. Heb je al een bedrijfsfitnessabonnement? Heel goed! Dan kan je meedoen door een collega te tippen via jullie bedrijfsfitnessregeling. Hoe meer collega’s komen sporten, hoe beter! Wil jij dolgraag bij ons bedrijfsfitnessen, maar is jouw werkgever (nog) niet aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland? Tip dan je werkgever en maak ook kans.

 

Lees snel hoe je je kan aanmelden of jouw collega of werkgever kan tippen op www.startweken.nl. Wie weet hoor jij in november dat je een van de gelukkige winnaars bent!

Het prijzenpakket

Natuurlijk is jezelf fit voelen door te sporten de grootste beloning. Maar daarnaast verloot Bedrijfsfitness Nederland fantastische prijzen die te maken hebben met sport, gezondheid, voeding of mindset! Het prijzenpakket bestaat uit:   

 

  • De hoofdprijs: een stedentrip naar keuze, voor 2 personen
  • 1x een draadloze JBL koptelefoon
  • 1x draadloze JBL oortjes
  • 3x een Nutribullet blender
  • 4x een Polar hartslagsensor
  • 5x een foamroller
  • 10x het boek ‘Happy life 365’ van Kelly Weekers

 

In de startblokken!

Zie jij jezelf al wegdromen in een mooie Europese stad of genieten van jouw favoriete muziek met de JBL oortjes/koptelefoon in onze sportschool? Kom dan in actie en doe mee aan de Bedrijfsfitness Startweken! Op www.startweken.nl lees jij alles over de actie. De actie loopt t/m 31 oktober 2019. Wie weet word jij in november verrast met een mooie prijs! Niks missen? Volg dan de BFSW via Instagram of Facebook.

 

Veel sportplezier!

Geplaatst op: 4-10-2019

#Proefles