Spinning marathon en Lancering voor de hartstichting

Initiatiefnemers zijn Harrie en Martin Groenewold. De broers doen van 21 tot en met 26 juli mee aan Cycle Berlin, een 750 kilometer lange fietstocht van Apeldoorn naar Berlijn om geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten.

Jij als Fitclub lid kan ook een bijdrage leveren. We organiseren een Spinningmarathon en een groepsleslancering. Doe je mee?

Spinning

Tijdens het 3 uur durende evenement bij de Fitclub zijn spinningfietsen te huur voor 10 euro per uur. Elke Spinning les krijgt een uniek karakter en duurt 45 minuten.

1e uur: Nieuwe RPM met de Fitclub Instructeurs

2e uur: Blues Brothers met Harrie en Wieger

3e uur: Cycling to Berlin met Harrie, Wieger en Mike.

 

Lancering

Voor de lancering van circa 2 uur kun je een zelf te bepalen bedrag inleggen. Er worden verschillende lessen gegeven binnen dit tijdsbestek.

 

Donatie

Uiteraard is het ook mogelijk om als supporter langs te komen en een losse donatie te doen voor de Hartstichting.


Nederland telt zo'n 1,5 miljoen mensen met een chronische hart- of vaatziekte. Een van die mensen is de moeder van Harrie en Martin Groenewold. In 2011 werd ze opgenomen met endocarditis, een chronische ontsteking van de hartkleppen. Ze onderging vier hartoperaties en talloze langdurige ziekenhuisopnamen. Maar dankzij telkens nieuwe ontwikkelingen in de gezondheidszorg ís ze er nog. Om die reden willen de broers graag iets terugdoen voor de Hartstichting. En wel op een manier die het beste bij hen past: hart voor fietsen, fietsen voor het hart!

Voor meer informatie over Cycle Berlin, de Hartstichting en de broers https://berlin.cyclevoorjehart.nl/team-groenewold.


Vrijdag 8 juli 2022

Spinning: 18.00 / 19.00 / 20.00 uur

Lancering: 19.00 – 21.00 uur

Aanmelden: via het ledenportaal, in de fitness of info@fitclubrodenburg.nl

 

Geplaatst op: 13-5-2022

#Proefles