Spinning en Easy Spinning

Spinning:
Fitclub Rodenburg biedt sinds kort weer elke dag spinning & cycling lessen aan.

Spinning is meer dan alleen een stukje fietsen op een spinningbike. Het is een sport waarbij het draait om conditie opbouwen en vet verbranden. De beste manier om gewicht te verliezen is door veel calorieën te verbranden. Met spinning kan je tussen de 600 en 800 calorieën verbranden. Spinning is een intensieve interval training waarbij je afwisselend verschillende oefeningen uitvoeren (zitten, staan, klimmen, sprinten enz.)

Easy Spinning:
Spinning voor beginnende spinners of mensen die graag hun conditie willen verbeteren. De intensiteit van Easy Spinning is aangepast, er is instructie over het instellen van de fiets en de instructeur coacht extra tijdens de lessen om ervoor te zorgen dat je in deze half uur durende les snel vooruitgang boekt.

Het fijne aan Easy Spinning is dat vrijwel iedereen kan deelnemen omdat je lekker op eigen niveau mee kunt doen. Na elke les is er een korte evaluatie en is er ruimte om vragen te stellen aan de instructeur.

Easy Spinning les meedoen?
Wil jij zelf ervaren hoe een les Easy Spinning er uit ziet en of het wat voor jou is? Doe dan een keer een proefles op maandagavond van 19.00 tot 19.30 uur. Aanmelding kan telefonisch op (0594) 740 842 of per email naar info@fitclubrodenburg.nl.

Geplaatst op: 18-10-2018

#Proefles