SantaRun in Leek

Op zondag 17 december wordt vanaf Landgoed Nienoord voor het tweede jaar op rij een SantaRun georganiseerd door de Rotary Leek-Roden. De Fitclub is 1 van de hoofdsponsoren en wij verzorgen de warming-up voorafgaand aan de start!

Een SantaRun is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een parcours rennen, lopen of wandelen. Alle deelnemers zijn daarbij verkleed als Kerstman!

Een feestelijk, gezellig & sportief evenement dus, dat bovendien voor een goed doel is. Met het inschrijfgeld brengen we zoveel mogelijk geld bijeen voor het Oogfonds.

Wees er bij! Kom kijken, of nog beter: doe mee! Alleen of met je hele gezin, met je vrienden, je voetbalteam of je afdeling op het werk. Hoe meer Kerstmannen en vrouwen des te beter!

Er is keuze uit meerdere afstanden. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt na inschrijving een eigen Kerstmanpak voor de run en na afloop een medaille.

Met je inschrijfgeld (€15,- p.p. / €10,- voor kinderen) steun je dus het Oogfonds. Meld je alvast aan en laat je straks, vlak voor Kerst, van je beste, gezellige en sportieve kant zien!

Voor meer informatie en opgave: https://nienoord.rotarysantarun.nl/.

Geplaatst op: 28-11-2023

#Proefles