Maak kennis met Jeanien

Mijn naam is Jeanien Smit, 35 jaar en woon sinds december samen met mijn vriend in Roden.

Ik heb de opleiding verpleegkunde gedaan en op dit moment werk ik bij PRA Health Sciences in Groningen.

Ik heb mijn leven lang al een grote passie voor sporten en doe dit dan ook met veel plezier. Hardlopen doe ik graag en daarbij sport ik veel thuis met mijn eigen sportschema's. Hierbij doe ik het liefst krachttraining.

Daarnaast heb ik nog wat andere hobby's. Ik lees graag en vind creatief bezig zijn , zoals het opknappen van meubels ook erg leuk. Van wandelen en fietsen lekker buiten in de natuur kan ik ook heel blij worden.

Omdat ik graag meer kennis wil opdoen in de sportwereld heb ik besloten om naast mijn werk als verpleegkundige de opleiding fitness trainer A te volgen in Groningen.

Voor deze opleiding ga ik stage lopen bij Fitclub Rodenburg.

Ik vind het heel leuk om mensen te motiveren in het bewegen, daarbij kijk ik uit naar deze stagetijd waar ik erg veel kan leren. Ik ben enthousiast en heb erg veel zin om aan de slag te gaan!

Ook ben ik erg benieuwd naar de verhalen van de leden van Fitclub Rodenburg. Dus voor een praatje, vragen of wat je ook maar te binnen schiet ben ik vanaf 9 maart elke maandagavond te vinden van 18.00-21.30 uur in jullie sportschool!

Geplaatst op: 10-3-2020

#Proefles