LIEFDE IS.. SAMEN SPORTEN

Neem je Valentijn gratis mee sporten in de week van 11 t/m 17 februari.*  Maak jij je valentijn lid dan betaalt hij/zij geen inschrijfgeld en maken jullie kans op een GRATIS romantische lunch bij Vandaag eten & drinken in Leek.

*bel voor een afspraak.Nieuw onderzoek toont aan dat sporten je relatie ijzersterk maakt. Het is bewezen, koppels die samen sporten blijven samen!

Je krijgt een sterkere emotionele band
Gelukkige koppels hebben gemeenschappelijke doelen en ambities in het leven. Door je sportdoelen en sportsuccessen te delen zal je een sterke emotionele band krijgen. Na het sporten zal je je meer met elkaar verbonden, en dat is goed voor je relatie.

Je behaalt je sportdoelen samen sneller
Door samen te sporten zal je je sportdoelen nog sneller behalen. Dat komt omdat je elkaar aanmoedigt en motiveert. Met twee gaat sporten nu eenmaal beter dan alleen. Omdat samen sporten zo leuk is zal je je doel in no time behalen.

Je vindt elkaar aantrekkelijker
Het is wetenschappelijk bewezen dat je meer calorieën verbrand als je samen sport. Je zal er gezond en slank uitzien en dat is goed voor je zelfvertrouwen. En wat is er sexyer dan iemand die blaakt van zelfvertrouwen?

Je daagt elkaar uit
Als je samen gaat sporten daag je elkaar uit. Speelse competitiviteit zorgt ervoor dat het sporten leuk en spannend blijft. Je weet hoe je elkaar kan aanmoedigen en dat komt ook van pas in jullie dagelijkse leven. koppels die speels blijven zijn nu eenmaal veel gelukkiger.

Je seksleven wordt beter
Door te sporten verhoog je je uithoudingsvermogen en dat zorgt ook voor betere prestaties tussen de lakens. Je lichaam wordt strakker en je voelt je beter in je vel. Koppels die regelmatig samen sporten hebben bovendien ook méér zin in seks. Heb jij ook plots zin in een workout?

Je leert elkaar beter kennen
Tijdens het sporten leer je elkaar op een andere manier kennen. Je weet hoe je elkaar kan motiveren als het even moeilijk gaat. Koppels die elkaar goed kennen zijn veel gelukkiger in hun relatie en blijven langer samen.

Jullie worden nog verliefder
Als je samen sport wordt je nog verliefder. Dat komt omdat er meer serotonine en dopamine in je lichaam vrijkomt. Je bent samen gelukkig en dat versterkt je relatie. Samen sporten maakt je nog gelukkiger en één ding is zeker: jullie blijven voor altijd samen! 

Geplaatst op: 21-1-2019

#Proefles