Fysiotherapie

Het menselijk lichaam is een bijzonder geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken: het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen niet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt.

Onze fysiotherapeute Ilona Nienhuis weet hier alles vanaf, je kunt bij haar terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om het voorkomen van klachten. Het kan gaan om sportblessures, werkgerelateerde klachten of klachten door een ongeval of ziekte.

Door intensieve samenwerking kunnen we je optimale zorg bieden. De fysio maakt niet alleen gebruik van de behandelruimte maar ook van de fitness en zalen van Fitclub Rodenburg. Naast medische training is Ilona ook tijdens de reguliere fitness aanwezig waardoor sport en zorg elkaar versterken. Behandeling kan zowel individueel als in een groep gegeven worden. De fysiotherapeute gaat samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk je doel te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar jouw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden.

Bel (0594) 745 604 voor een afspraak met onze fysiotherapeute Ilona Nienhuis.

Geplaatst op: 22-2-2018

#Proefles