Even voorstellen: Roald

Ons team heeft een passie voor sporten, een gezonde leefstijl die we graag doorgeven aan de leden. Het triggert ons om samen met jou een sportief doel te behalen. Als dat bereikt is starten we gewoon weer een nieuwe uitdaging.

Leden stappen snel op ons af met een vraag of voor een gezellig praatje. Met onze humor breken we al snel het ijs. We zijn blij dat we Roald toe mogen voegen aan ons enthousiaste team. Waar hij is, gebeurt wat. Dat zet leden aan om ook actief te worden. Hij stelt zichzelf graag even aan jullie voor:

"Mijn naam is Roald Arts en ik ben 17 jaar. Naast sporten bij Fitclub Rodenburg (sinds 2017) loop ik op dit moment ook stage bij de Fitclub. Ik studeer Sport en Bewegen aan het Alfa College in Groningen. Op maandagavond en zaterdagochtend ben ik in de fitness en ik begeleid regelmatig de OGym trainingen bij de hindernisbaan voor de Rodenburghal.

Naast het sporten bij de Fitclub doe ik ook aan voetbal bij VV Westerkwartier, bootcamp bij Bootcampleek en loop ik hard. Mijn hobby’s zijn zelfstudie, gamen en kamperen. Ik doe zelfstudie in anatomie & fysiologie. Verder ben ik een leergierig persoon en doordacht. 

Ik ben erg enthousiast en ik hoop bij de Fitclub veel te kunnen leren van het team."

Geplaatst op: 11-7-2021

#Proefles