DE RESULTATEN

Uiteraard hebben wij alle testgegevens bij gehouden en verzameld. En deze scores willen we heel graag met jullie delen!

Begin mei werd het startsein gegeven van Afvalrace Leek, 23 deelnemers stonden te trappelen om samen met Fit met Ingrid en Fitclub Rodenburg te werken aan een gezondere leefstijl waarbij men hoopte de gewenste kilo's kwijt te raken.

Jullie zijn samen in 8 weken 119,8 kg afgevallen. 
Dat is een gemiddelde van 5,2 kg per persoon!


Verder:
90,7 kilo vet verloren
129,5 cm verloren in de taille
135 cm verloren op navelhoogte
jullie zijn samen 85 jaar jonger geworden

Ook de conditietest is bij 80% van jullie beter uitgevoerd. Echter kunnen we dit niet in cijfers hier neerzetten omdat deze nogal afhankelijk is van verschillende factoren.

Ook wij weten dat niet iedereen zijn doelstelling heeft gehaald of net onder alle gemiddelden heeft gescoord, maar daar is de Afvalrace niet om te doen. Het is belangrijk om jezelf te werken in wat voor tempo dan ook.

De een heeft het wat meer tijd nodig dan de ander dus geef zeker niet op! Probeer aan te houden wat je hebt geleerd en dat gaat het je zeker wel lukken. Zorg er daarnaast voor dat je één doel tegelijk stelt (zoals eerder vermeld in de nieuwsbrieven). En liggen je prioriteiten even ergens ander is dat ook niet erg. Maak een keus, want je kunt niet alle ballen tegelijk hooghouden. (Ook wij niet) Heb je hulp nodig, aarzel niet. Je kunt ons altijd vragen.

Nogmaals bedankt voor jullie inzet en gefeliciteerd met deze topprestatie.

Geplaatst op: 11-7-2019

#Proefles