De plek waar jij je thuis voelt

Fitclub Rodenburg houdt na de voorjaarsvakantie 'Open Huis'. Bij de Fitclub vinden we het belangrijk dat iedere sporter zich thuis voelt. Persoonlijke aandacht, plezier en een optimale sportbeleving staan bovenaan.

Van 1 t/m 10 maart kan iedereen vrijblijvend en onbeperkt kennismaken met het aanbod van Fitclub Rodenburg. Probeer gratis alle toestellen in de 2 fitnesszalen, test de unieke eGYM krachtcirkel of doe mee met de vele groepslessen zoals RPM, BodyStep, BodyCombat, BodyPump, BodyBalance en BodyCombat, Tone, Bootcamp, (Yin)Yoga..


Samen sporten is leuker dus neem vooral iemand mee!

Vele mogelijkheden
Sporten werkt wanneer je terug blijft komen, daarom werken wij elke dag samen met ons enthousiaste team aan een fijne plek waar jij graag naar toe gaat. Met ons volledige aanbod bieden we ontzettend veel variatie en mogelijkheden.

We kennen allemaal de drukke agenda’s maar bij ons geen excuses. Want met onze unieke E-Gym cirkel doe je een volledige training in 30 minuten. Volautomatische toestellen waarop iedereen eenvoudig, effectief en veilig kan trainen.

De trainingsmogelijkheden op de E-Gym zijn zeer uitgebreid en je hebt altijd inzage (via pc, tablet of mobiel) in je trainingsresultaat.
 Kennismaking
Voor velen is de Fitclub niet alleen een plek om te sporten, maar ook een sociale community waar de Fitclub medewerkers hun passie voor bewegen en gezondheid delen.
 

Ben jij nieuwsgierig geworden?

Vraag dan geheel vrijblijvend een kennismaking aan of kom langs tijdens het Open Huis. Je zult al snel ontdekken dat jij je er thuis zal voelen.
 Onbeperkt
Onbeperkt sporten bij Fitclub Rodenburg kan al vanaf 31 euro per maand. In dit abonnement zijn Fitness, de E-Gym krachtcirkel en alle groepslessen inbegrepen tijdens alle ruim 70 openingsuren! Ook de buitentrainingen zoals WandelFit en Bootcamp zijn inclusief. Het is ook mogelijk om voor een korte periode een abonnement af te sluiten.
 

Fitclub Rodenburg is elke werkdag open vanaf 8.00 in de ochtend tot 21.30 uur ‘s avonds. Op zaterdag en zondag zijn de openingstijden van 9.00 tot 12.00 uur. Voor meer informatie ga je naar www.fitclubrodenburg.nl of www.facebook.com/fitclubrodenburg. Bellen kan ook op (0594) 740 842.

 

Geplaatst op: 25-2-2022

#Proefles