DE AUDITIES

Whoeeehoee!
Lisette en Siert zijn de winnaars van de bodypump auditie. Ze zullen nu verder worden opgeleid als Les Mills bodypump Instructeur. Deze 2 fanatiekelingen staan vanaf nu in een bodypump les naast 1 van de instructeurs en gaan zelf ook al verschillende tracks geven. Na het goed afronden van het instructeurs traject is het de bedoeling dat ze een eigen bodypump uur krijgen. Zet 'm op beide! 

Lisette:
Ik ben Lisette 32 jaar en ik kom uit Tolbert. Ik heb in het verleden vaak BodyPump gedaan. De afgelopen jaren heb ik veel hardgelopen en aan veel leuke loopjes meegedaan. Sinds de zomer ben ik ook weer aan het Bodypumpen bij de Fitclub. Toen ik in de nieuwsbrief de aankondiging van de audities voor Bodypump zag was ik meteen enthousiast! Ik vind het een super leuke uitdaging en heb erg veel zin om naar de opleiding te gaan.

Siert:
Ik ben Siert Helder. Ik ben zo’n vijf jaar geleden begonnen met Bodypump bij de Fitclub en train sindsdien vier keer per week. Je kunt dus wel zeggen dat Bodypump echt mijn passie is. Omdat ik zelf zo enthousiast ben, wil ik dit graag overdragen op anderen. Toen de Fitclub met de oproep voor de audities voor Bodypump instructeurs kwam, hoefde ik dan ook niet lang na te denken of ik mee zou doen. Een uurtje zweten en keten en mijn dag is weer goed. Het geeft me energie en die energie wil ik graag met anderen delen. Ik ben dan ook dolblij dat door ben en de opleiding tot instructeur kan gaan volgen. 

Geplaatst op: 19-12-2018

#Proefles