BUITENLESSEN EN OUTDOOR CLINICS

Leuke lessen voor binnen hebben we genoeg, maar nu de zon zich steeds vaker laat zien is het tijd  om naar buiten te gaan.  Voor degene die ook graag buiten sport hebben wij een ruime keuze uit buitenlessen. 

Hardlopen: 
Sluit je aan bij de dinsdag avond groep. (let op minimale ervaring is 5 km kunnen lopen) 

Bootcamp:
Wegens het succes van Bootcamp.nl komt er nog een les op de dinsdag avond bij.
19.00 – 20.00  uur
20.15 – 21.15 uur


RACE & MTB
2 nieuwe outdoor clinics van 8 weken


Race: woensdag
MTB: donderdag
Tijd: 19.00 – 20.30 uur
Start: 17 en 18 april t/m 5 en 6 juni 
Inschrijven: via mail of inschrijflijst (fitness) 
Kosten: leden € 24,95 / niet leden € 59,95


RACE
o.l.v. Stephan Ludolphy

Tijdens de training gaan we alle facetten van het wielrennen onder de aandacht brengen. O.a.: Fiets afstelling, fiets houding, veiligheid en techniek. Welk niveau je ook hebt, daar hoef je je geen zorgen over te maken, we gaan tijdens de training differentiëren op niveau. Belangrijk is dat je enige ervaring hebt, een eigen racefiets, wielrenkleding, fietsschoenen en een helm.

MTB
o.l.v. Jos Schurer

Lijkt het je leuk om te gaan mountainbiken dan is dit een prima gelegenheid om kennis met deze sport te maken. Mountainbike je al enige tijd maar wil je je hierin verder bekwamen dan is dat natuurlijk ook een goede reden om mee te doen.

We zullen ons vooral bezighouden met technisch rijden op de mountainbike; sturen, remmen, schakelen, klimmen, dalen, positie op de fiets, alles komt aan bod. 
Doel is om de fietsvaardigheden te verbeteren op een ongedwongen, gevarieerde en uitdagende manier. Je zult erachter komen dat dingen die je niet voor mogelijk hield met het toepassen van de juiste techniek gewoon kunnen. We zullen dus wat grensverleggend bezig zijn. Niets moet, alles mag en plezier staat uiteraard voorop! Het conditionele aspect komt uiteraard ook enigszins aan bod maat de focus ligt bij techniek. 

Belangrijk is dat je een goede mountainbike hebt. Uiteraard is een goed passende helm is verplicht. Klikpedalen is geen must maar zeker aan te raden, het is even wennen maar daarna wil je niet anders.

Geplaatst op: 31-3-2019

#Proefles