Bootcamp

Staat het idee van een fitnessruimte je tegen? Dan is het tijd voor Bootcamp!

Bootcamp is buitensporten in een groep onder begeleiding van een Personal Trainer. Bootcamp is een combinatie tussen cardio- en krachttraining waarbij je in je eigen tempo mee kunt doen. Hierdoor is dezelfde bootcamptraining zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Samen werk je stap voor stap naar een hoger fitheidsniveau.

De Bootcamp Team trainingen vinden altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, wind of een heerlijk stralend zonnetje. De trainingen worden gegeven in een uitdagende omgeving. Door o.a. het gebruik van je eigen lichaamsgewicht, de bankjes buiten, de traptreden en ons eigen buiten toestel. De belangrijkste ingrediënten voor Bootcamp zijn: Sporten met plezier; Actief bewegen in de buitenlucht; Uitdagende omgeving; In groepsverband je conditie en je (spier)kracht verbeteren; Fit en soepel worden (of blijven); Op je eigen niveau trainen; Afwisselende en uitdagende trainingen o.l.v. een ervaren en professionele trainer.

De focus ligt op HIIT (High Intensity Interval Training)
Dus geen lange stukken hardlopen, afgewisseld door oefeningen.

Bij HIIT doen we korte explosieve acties gevolgd door een korte pauze. Deze acties kunnen worden herhaald of in een snelle reeks worden gedaan, zodat het systeem geen tijd krijgt om te herstellen. Dit zorgt er voor dat je jouw conditie op korte termijn aanzienlijk kunt verhogen (door een verbetering van het maximale zuurstofopnamevermogen). Daarbij doe je ook nog eens aan krachttraining!

Bewegen is goed en goed bewegen is beter!

Ik zie het als mijn taak om jouw beweegkwaliteit te maximaliseren en daar waar nodig verbeteringen aan te dragen.

Mijn naam is Raymond van de Ven. Ik ben functional trainer, bootcamptrainer en voedingscoach. Vanuit mijn passie voor functioneel bewegen, heb ik kort geleden Bootcampleek.nl opgericht en we zijn volop in ontwikkeling. Verder bied ik personal training trajecten aan met Vitanorm. Mocht je interesse hebben kun je hier een gratis intake aanvragen.

Niet hypen maar helpen.

Door alle hypes en zelfbenoemde internetgoeroes/auteurs, merk ik veel ver- warring over training en voeding. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om me aan mijn mouw te trekken! Ik ga graag het gesprek aan en zorg voor deskundig en verantwoord advies.
Hopelijk tot snel!  

Kijk voor meer informatie op www.bootcampleek.nl

Geplaatst op: 13-3-2018

#Proefles