Beachvolleybal

Inmiddels een traditie. Voor het 6e achtereenvolgende jaar ""Beachen"" bij Sportpark Rodenburg. De velden zijn open van 1 juli tot 1 september met op 14 juli een recreatief toernooi.

Ieder jaar is het weer een groot succes. Een gezellig toernooi waarbij maar liefst 20 teams in de categorieën hoog én laag zich van hun sportieve kant lieten zien. Een recreatief toernooi, waar iedereen aan mee kan doen. Bedrijven, buren, vrienden, familie en verenigingen worden opgeroepen om een team te vormen. Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Voor iedereen die van activiteit en gezelligheid houdt, wordt deze dag weer een feest.

Stel je groep samen, leg je teamoutfit klaar, schakel de beste tegenpartijen uit nog voordat het toernooi begint (zonder dat ze het merken natuurlijk) en begin maar vast met oefenen. Ook dit jaar gaan we er weer een gezellig toernooi van maken.

Aanmelding kan bij voorkeur per e-mail. Geef je leukste creatieve teamnaam en leden door, geef ook even aan of je recreatief laag of hoog speelt.

Geplaatst op: 31-5-2018

#Proefles