Zumba

Ben jij op zoek naar een sportschool in Leek die Zumba aanbiedt? Dan is Fitclub Rodenburg de sportschool voor jou.  

Zumba is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op latin- en wereldmuziek zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggaeton maar ook Flamenco en Hip Hop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat je niet eens doorhebt dat je bezig bent met een geweldige fitness-workout! 

Onze lessen worden gegeven door goed opgeleide en enthousiaste instructeurs. Plezier, persoonlijke aandacht en het behalen van resultaat staan centraal. Samen zorgen we ervoor dat je fitter wordt, maar wel met een lach. Lijkt dit je interessant? Schrijf je dan in voor Zumba en wees welkom in onze sportschool in Leek.  

Kun je een keer niet naar de sportschool komen? Geen zorgen! De lessen zijn terug te kijken in het ledenportaal en in de FitclubApp.  

Waarom kiezen voor Zumba? 

Ben jij geïnteresseerd in Zumba, maar weet je nog niet precies wat Zumba leuk maakt en wat de voordelen ervan zijn? Om je een beter beeld te geven van onze Zumba-groepsles hebben wij de belangrijkste pluspunten op een rijtje gezet.  

  • Bij Zumba kun je lekker vrijuit bewegen. De bewegingen zijn niet moeilijk, maar zijn er juist op gericht om je vrij te voelen. Dit zorgt ervoor dat je tijdens het sporten ook een gevoel van ontspanning en plezier krijgt. Zumba zorgt zodoende voor minder stress en meer conditie. Het is een heerlijke sport om even te ontkomen aan de dagelijkse sleur.  

  • Wanneer je kiest voor Fitclub Rodenburg dan kun je rekenen op enthousiaste begeleiders die je voorzien van de nodige persoonlijke aandacht. Samen zorgen we er op een leuke manier voor dat jij resultaat behaalt. Ons doel is dat je fitter en met een glimlach onze sportschool verlaat.  

Klaar om te bewegen?  

Overtuigd en klaar om te bewegen? Schrijf je dan in voor Zumba bij onze sportschool in Leek. Wij vinden het zeer belangrijk dat je plezier hebt in wat je doet. Plezier zorgt voor motivatie en dat is belangrijk bij sporten. Vandaar dat je de mogelijkheid hebt om eerst een gratis proefles af te nemen. Zo weet je zeker dat Zumba iets voor je is. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar! 

Fitclub team
Persoonlijke aandacht

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding, advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Groepslessen mét instructeur
De eGym Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten
Fysiotherapeut aanwezig
Professionele begeleiding
De gezelligste sportschool in de regio
#Proefles