Yin Yoga

Wil jij graag Yin Yoga uitoefenen bij een sportschool in Leek? Bij Fitclub Rodenburg ben je van harte welkom!  

Yin Yoga is een rustige vorm van yoga. De houdingen, ook wel asana’s genoemd, worden drie tot vijf minuten vastgehouden. Dit zorgt ervoor dat het bindweefsel wordt opgerekt en gehydrateerd. Ook blijven de gewrichten daardoor soepel. Tijdens het uitoefenen van de houdingen besteed je aandacht aan je ademhaling, gedachten en lichaam. Dit maakt dat Yin Yoga ook erg meditatief van aard is.  

Lijkt dit je interessant? Je kunt je hier inschrijven voor onze Yin Yoga-groepsles. Hopelijk zien we je snel in onze sportschool in Leek! Indien je niet altijd in staat bent om naar de sportschool te komen kun je ook gebruik maken van het ledenportaal of de FitclubApp. Hierin kun je de nieuwste lessen altijd terugkijken.  

Waarom kiezen voor Yin Yoga?  

Ben jij nog onbekend met Yin Yoga en vraag je je af wat deze sport zo leuk maakt en welke voordelen het biedt? Wij hebben de grootste pluspunten van onze Yin Yoga-groepsles voor je op een rij gezet.  

  • Omdat je lang in een houding blijft, heb je alle tijd om zo’n houding goed te verkennen en te luisteren naar je lichaam. Vaak zijn we de connectie tussen hoofd en lijf een beetje kwijt, we gaan maar door en raken zodoende opgebrand. Op de yoga mat leer je om beter te luisteren naar je lichaam. Die bewustwording neem je van de mat, zo mee het dagelijks leven in.  

  • Bij Fitclub Rodenburg kun je rekenen op goed opgeleide begeleiders die je met een gezonde dosis enthousiasme voorzien van de nodige persoonlijke aandacht. Samen met jou zorgen we ervoor dat je op een leuke manier ontspannen en fit raakt. Wij zijn blij als jij fitter en met een glimlach onze sportschool verlaat.  

Klaar om te bewegen?  

Ben jij klaar om te beginnen met Yin Yoga? Schrijf je dan in voor Yin Yoga bij onze sportschool in Leek. Wij bieden ook de mogelijkheid om eerst een gratis proefles af te nemen. Zodoende kun je kijken of de sport iets voor je is. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je plezier hebt in onze sportschool. We willen graag dat je fit wordt, maar wel met een lach. Vraag hier je gratis proefles aan en duik in de wondere wereld van Yin Yoga. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar! 

Fitclub team
Persoonlijke aandacht

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding, advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Groepslessen mét instructeur
De eGym Cirkel: Fit & Vitaal in 30 minuten
Fysiotherapeut aanwezig
Professionele begeleiding
De gezelligste sportschool in de regio
#Proefles