SPORTHAL

De Rodenburghal in Leek is vooral bekend van zijn grote sporthal (1200 m2) met houten vloer. Daarnaast biedt het complex op Sportpark Rodenburg (naast het grootwinkelplein) een eigentijds fitnesscentrum (Fitclub Rodenburg), fysiopraktijk, dansschool en sport BSO!

De sporthal wordt voornamelijk gebruikt voor breedtesport, veel Leekster sportclubs hebben hun thuisbasis hier. Doordeweeks wordt er voornamelijk getraind (o.a. korfbal, tafeltennis, zaalvoetbal, floorball, shisundo, hockey, futsal, volleybal en basketbal).

Klik HIER voor onze (muziek)evenementen.

In het weekend zijn er competitiewedstrijden futsal, korfbal en volleybal. Daarnaast worden in de weekenden ook regelmatig sporttoernooien en muzikale evenementen gehouden. De meeste concerten in de Rodenburghal worden georganiseerd in samenwerking met Cazemier Verhuur & Evenementen, zie hiervoor www.cazemier.nl.

De sporthal is telefonisch bereikbaar op (0594) 740 841 en per email op info@rodenburghal.nl. Actuele info is te vinden op onze Facebook pagina.

 

corona update

Op dit moment (situatie 6 april 2021) zijn wij gesloten voor alle sportactiviteiten. De Fitclub biedt wel een buiten én online programma. Klik HIER voor meer informatie.

Alle sportwedstrijden en publieksevenementen zijn in ieder geval t/m 20 april afgelast.

 

FLOORBALL

Elke donderdagavond van 19.00 tot 20.00 uur is er voor kinderen t/m 17 jaar Floorball (ook wel Unihockey genoemd) in de sporthal. De trainingen zijn tijdelijk buiten op de velden van korfbalclub Rodenburg.

Nieuwe leden zijn welkom, zij mogen altijd 2 x gratis kennis maken. Vooraf aanmelden is gewenst via info@sportclubrodenburg.nl of telefonisch op (0594) 740 841. 

 

overige zaalsporten

Voor alle overige zaalsporten verwijzen wij u naar de websites van de diverse verenigingen.

Klik HIER voor de digitale gemeentegids van het Westerkwartier met daarin een overzicht van alle sportverenigingen.

#WatWelKan