rodenburghal / sportpark rodenburg

De Rodenburghal in Leek is een sportcomplex met 8 zalen varierend van grootte van 50 tot 400 m2 op Sportpark Rodenburg (naast het grootwinkelplein) in Leek. Het herbergt o.a. een fitnesscentrum en een sportzaal geschikt voor sporten zoals o.a. badminton, volleybal, tafeltennis en floorball/unihockey.

Daarnaast zijn er een Sport BSO, fysiopraktijk en tal van andere bedrijven gevestigd. Op het sportpark is verder o.a. een theaterzaal en diverse buiten sportclubs hebben hier hun thuisbasis.

De vaste verenigingen in de Rodenburghal / op Sportpark Rodenburg zijn:

Tafeltennisvereniging Talero, www.talero.nl

Volleybalvereniging NAS, www.nasleek.nl

Volleybalvereniging Rodenburg, www.scrodenburg.nl

Voetbalvereniging TLC, www.vvtlc.nl

Honkbalvereniging Knights, www.knightsleek.nl

Korfbalvereniging KVW'22, www.kvw22.nl

Verder maken tal van organisaties gebruik van onze zalen voor sport en bewegen. O.a. Vrouwen van Nu Tolbert, Gonny Huyink (HEBB), Sociaalwerk de Schans (Vrouwen in Beweging), Dansen op Recept (voor mensen met Parkinson), Judo Academy Noord Nederland (Judo), Malu Dance Company (HipHop), Take Down Nederland (Shisundo).

In de wintermaanden maken ook diverse andere clubs gebruik van onze zalen. Voor het huren van een zaal kunt u elke werkdag bellen met (0594) 740 841.

Klik HIER voor onze (muziek)evenementen.

In het weekend zijn er competitiewedstrijden tafeltennis en volleybal. Daarnaast worden in de weekenden ook regelmatig sporttoernooien en muzikale evenementen gehouden. De meeste concerten in de Rodenburghal worden georganiseerd in samenwerking met Cazemier Verhuur & Evenementen, zie hiervoor www.cazemier.nl.

De sporthal is telefonisch bereikbaar op (0594) 740 841 en per email op info@rodenburghal.nl. Actuele info is te vinden op onze Facebook pagina.

 

sporten voor kinderen

Seizoen 2023 - 2024 hebben we een uitgebreider programma met sporten voor kinderen. Elke week staan de volgende op het programma. Klik op de desbetreffende sport voor meer info.

- Judo

- Tafeltennis

- Streetdance - HipHop

- Shisundo

Voor alle zaalsporten kunt u ook terecht op de websites van de diverse verenigingen.

#Proefles