SPORTHAL

De Rodenburghal in Leek is vooral bekend van zijn grote sporthal (1200 m2) met houten vloer. Daarnaast biedt het complex op Sportpark Rodenburg (naast het grootwinkelplein) een eigentijds fitnesscentrum (Fitclub Rodenburg), fysiopraktijk, dansschool en sport BSO!

De sporthal wordt voornamelijk gebruikt voor breedtesport, veel Leekster sportclubs hebben hun thuisbasis hier. Doordeweeks wordt er voornamelijk getraind (o.a. korfbal, tafeltennis, zaalvoetbal, floorball, shisundo, hockey, futsal, volleybal en basketbal).

Klik HIER voor onze (muziek)evenementen.

In het weekend zijn er competitiewedstrijden futsal, korfbal en volleybal. Daarnaast worden in de weekenden ook regelmatig sporttoernooien en muzikale evenementen gehouden. De meeste concerten in de Rodenburghal worden georganiseerd in samenwerking met Cazemier Verhuur & Evenementen, zie hiervoor www.cazemier.nl.

De sporthal is telefonisch bereikbaar op (0594) 740 841 en per email op info@rodenburghal.nl. Actuele info is te vinden op onze Facebook pagina.

 

corona

Nu het aantal besmettingen weer groeit hebben we besloten bij sportwedstrijden geen publiek meer toe te laten. Ook de geplande publieksevenementen komen voorlopig te vervallen.

Voor leden van de Fitclub en onze vaste sportclubs zijn wij wel normaal geopend waarbij wij iedereen vragen om de regels strikt op te volgen.

Met deze maatregelen hopen wij de veiligheid en gezondheid van onze sporters het beste te kunnen waarborgen.

 

geen speelparadijs

Het jaarlijkse luchtkussenfestijn SpeelParadijs Leek in de herfstvakantie gaat niet door. Dit jaar zou de 10e editie plaatsvinden in de Rodenburghal maar organisator Sikko Cazemier heeft, ondanks dat het evenement met de nodige aanpassingen wel doorgang zou kunnen vinden, besloten het evenement te schrappen.

“Nu het aantal corona besmettingen fors oploopt vinden we het niet verantwoord om grote groepen kinderen met hun (groot)ouders te ontvangen in de sporthal. We willen voor onze sporters, leden van de Fitclub en onze vaste sportclubs, de veiligheid zo goed mogelijk waarborgen en dat gaat op dit moment niet samen met publieksevenementen in het zelfde gebouw”, aldus Cazemier. Klik HIER voor meer info.