SPORTHAL

De Rodenburghal in Leek is een sportcomplex met 8 zalen varierend van grootte van 50 tot 400 m2 op Sportpark Rodenburg (naast het grootwinkelplein) in Leek. Het herbergt o.a. een nieuw fitnesscentrum en een sportzaal geschikt voor sporten zoals o.a. badminton, volleybal, tafeltennis en floorball/unihockey.

Daarnaast zijn er een Sport BSO, fysiopraktijk en tal van andere bedrijven gevestigd. Op het sportpark is verder o.a. een theaterzaal en diverse buiten sportclubs hebben hier hun thuisbasis.

De sportzaal wordt voornamelijk gebruikt voor breedtesport, tal van Leekster sportclubs en andere sportaanbieders hebben hun thuisbasis hier. Doordeweeks wordt er voornamelijk getraind (o.a. tafeltennis, zaalvoetbal(kleinveld), floorball/unihockey, shisundo, futsal, judo, volleybal en basketbal(3x3).

Klik HIER voor onze (muziek)evenementen.

In het weekend zijn er competitiewedstrijden tafeltennis en volleybal. Daarnaast worden in de weekenden ook regelmatig sporttoernooien en muzikale evenementen gehouden. De meeste concerten in de Rodenburghal worden georganiseerd in samenwerking met Cazemier Verhuur & Evenementen, zie hiervoor www.cazemier.nl.

De sporthal is telefonisch bereikbaar op (0594) 740 841 en per email op info@rodenburghal.nl. Actuele info is te vinden op onze Facebook pagina.

 

sporten voor kinderen

Seizoen 2021 - 2022 hebben we een uitgebreider programma met sporten voor kinderen. Elke week staan de volgende op het programma. Klik op de desbetreffende sport voor meer info.

- Judo

- Tafeltennis

- Streetdance - HipHop

- Floorball - Unihockey*

- Shisundo*

* Keertje gratis kennismaken? Stuur een mail naar info@rodenburghal.nl of bel (0594) 740 841.

Voor alle zaalsporten kunt u ook terecht op de websites van de diverse verenigingen.

Klik HIER voor de digitale gemeentegids van het Westerkwartier met daarin een overzicht van alle sportverenigingen.

#10JAAR