Sponsor van de Santa Run in Leek

Geplaatst op: 1-11-2021

Helaas is dit evenement vanwege corona afgelast.

 

Op zondag, 19 december wordt er voor het eerst in het Westerkwartier een heuse “Santarun” georganiseerd door Rotary Club Roden-Leek i.s.m. Museum Nienoord.
 

Een Santarun is een spectaculaire activiteit, waarbij de deelnemers een parcours rennen, lopen of wandelen. Alle deelnemers (ruim 200!) zijn daarbij verkleed als Kerstman!
 

Een feestelijk, gezellig én sportief evenement dus, dat bovendien voor een goed doel is. Met het inschrijfgeld brengen we zoveel mogelijk geld bijeen voor de Nierstichting.


Deze Nienoord Santarun is een onderdeel van het evenement “Kerst op Nienoord” dat op diezelfde zondag 19 december plaatsvindt. Het startschot voor de Santarun valt om 12 uur precies bij Museum Nienoord.


Wees er bij! Kom kijken, of nog beter: doe mee! Alleen of met je hele gezin, met je vrienden, je voetbalteam of je afdeling op het werk. Hoe meer Kerstmannen en vrouwen des te beter!


Er is keuze uit twee parcours: 2 ½ km en 5 km. Iedere deelnemer (jong, oud, hardloper of wandelaar) ontvangt na inschrijving een eigen Kerstmanpak voor de run en na afloop een Santarunmedaille.


Met je inschrijfgeld (€15,- p.p. / €10 voor kinderen) steun je de Nierstichting. Dus meld je alvast aan en laat je straks, vlak voor Kerst, van je beste, gezellige en sportieve kant zien!

 

Voor meer informatie en opgave: https://nienoord.rotarysantarun.nl/


#Proefles