Beginnen met hardlopen?

Wil jij ook beginnen met hardlopen? Dit is je kans. Zie onderstaand bericht en kijk voor meer info op de website www.loopgroepnienoord.nl

Ook in 2020 is het weer mogelijk om bij Loopgroep Nienoord te Leek een beginnerscursus hardlopen te volgen. De clinic is bedoeld voor beginnende lopers die willen leren hardlopen of nieuwe leden die echt vanaf de basis willen beginnen.

Het doel van de clinic is om na drie maanden 5 km te kunnen hardlopen of dribbelen. Aandacht wordt besteed aan warming-up en cooling down, bewegelijkheidsoefeningen, looptechniek e.d..

De opbouw van de trainingen gaat van stevig doorwandelen tot het aaneengesloten een 5 km kunnen hardlopen. De trainers geven achtergrondinformatie over alles wat met hardlopen te maken heeft zoals kleding, blessurepreventie, voeding, trainingsvormen en trainingsopbouw.

Gedurende drie maanden (maart, april en mei) wordt er op donderdagavond getraind (ca. 12 x) op het Landgoed Nienoord te Leek. Start om 19.15 uur tot uiterlijk 20.30 uur. Eerste trainingsavond: 6 maart 2020. Minimum leeftijd voor deelname:14 jaar. De trainingen worden gegeven door Peter Wolters en een assistent.

De kosten voor deelname bedragen € 30. Bij betaling is de deelnemer tijdelijk lid van de Loopgroep en dat betekent tevens een tijdelijk lidmaatschap van de Atletiekunie met een collectieve WA-verzekering. Na afloop van de cursus kan de deelnemer lid worden van de Loopgroep (niet verplicht).

Voor informatie contact opnemen met Peter Wolters (06-57463939) of via beginnersgroep@loopgroepnienoord.nl

Geplaatst op: 5-2-2020

#Proefles