fbpx

Start
NU met sporten

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Easy Spinning

Spinning, ook voor beginners.

Fitclub Rodenburg biedt vanaf september weer elke dag spinning lessen. Spinning is een workout met muziek op een speciale hometrainer. De fiets is voorzien van een knop waarmee je de weerstand steeds zwaarder kunt maken. Wie weleens naar een spinningles heeft gekeken ziet vaak veel rood aangelopen gezichten en denkt dan vaak “dat is niets voor mij”! Fitclub Rodenburg komt daarom nu met een speciale, 30 minuten durende, les: Easy Spinning!

Easy Spinning is spinning voor beginnende spinners of mensen die graag hun conditie willen verbeteren. De intensiteit van Easy Spinning is aangepast, er is instructie over het instellen van de fiets en de instructeur coacht extra tijdens de lessen om ervoor te zorgen dat je in deze half uur durende les snel vooruitgang boekt. Het fijne aan Easy Spinning is dat vrijwel iedereen kan deelnemen omdat je lekker op eigen niveau mee kunt doen. Na elke les is er een korte evaluatie en is er ruimte om vragen te stellen aan de instructeur.

Easy Spinning les meedoen?

Wil jij zelf ervaren hoe een les Easy Spinning er uitziet en of het wat voor jou is? Elke maandagavond ben je welkom, de les begint om 19.00 uur en duurt tot ca. 19.25 uur. Aanmelding kan telefonisch op (0594) 740 842 of per email naar info@fitclubrodenburg.nl.
eGym
fixed-col-3-img1

De eGym-Cirkel is een slimme gecombineerde opstelling van acht volautomatische....

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze goed opgeleide, enthousiaste instructeurs zorgen voor effectieve en inspirer...

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness kan men op vele manieren beoefenen. Afslanken, conditie verbeteren, sterker worden...

LEES MEER

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding & advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Meer weten? Neem dan contact op! Klik hier
logo-ico