fbpx

Start
NU met sporten

SCHRIJF JE
SNEL IN!
Lees meer

Fysiotherapie

Fysiotherapie richt zich op ons dagelijks bewegen. Het menselijk lichaam is een bijzonder geheel van spieren, botten en gewrichten, waar we dagelijks op moeten kunnen rekenen. Lopen, staan, springen, bukken: het zijn vaak volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Dat bewegen níet zo vanzelfsprekend is, besef je pas als je ergens last van krijgt of als het lichaam even niet meewerkt.

Een fysiotherapeut weet hier alles vanaf, je kunt er terecht voor de behandeling van klachten, maar ook om het voorkomen van klachten. Het kan gaan om sportblessures, werkgerelateerde klachten of klachten door een ongeval of ziekte.

Door intensieve samenwerking met Fitclub Rodenburg kunnen we je optimale zorg bieden. De fysio maakt niet alleen gebruik van de behandelruimte maar ook van de fitness en zalen van Fitclub Rodenburg. Naast medische training is ze ook tijdens de reguliere fitness aanwezig waardoor sport en zorg elkaar versterken.

Behandeling kan zowel individueel als in een groep gegeven worden. De fysiotherapeut gaat samen met je aan het werk om zo snel en zo goed mogelijk je doel te behalen. Bij het opstellen van een behandelplan kijken we samen naar jouw wensen, lichamelijke situatie en mogelijkheden.

Bel (0594) 745 604 voor een afspraak met onze fysiotherapeute Ilona Nienhuis.
eGym
fixed-col-3-img1

De eGym-Cirkel is een slimme gecombineerde opstelling van acht volautomatische....

LEES MEER
Groepslessen
fixed-col-3-img1

Onze goed opgeleide, enthousiaste instructeurs zorgen voor effectieve en inspirer...

LEES MEER
Fitness
fixed-col-3-img1

Fitness kan men op vele manieren beoefenen. Afslanken, conditie verbeteren, sterker worden...

LEES MEER

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij Fitclub Rodenburg staat persoonlijke aandacht, goede begeleiding & advies en een gemoedelijke sfeer bovenaan!

Meer weten? Neem dan contact op! Klik hier
logo-ico